Monday, 5 October 2015

49 days before my e-day



Hello uolsssss ..
Back to the story pasal I punya e-day
Excited ???
Takpunnnn .. HAHAHA

Because ???
Biarlah hati ini sendiri yang pendam.
Apapun, plan tetap diteruskan.
Hati ini, biarkan dia berbicara sendiri :p

BTW, I pun tatau nak buat persiapan apa.
Sebab , bila dapat ni jump to others things plak.
Actually we all just nak buat simple.
Tanak besar pun.
The place pun aku da booking.
Buat kat luar because my mom tinggal sorang
So, nanti dia takde lah penat nak buat semua keje.

Lepas pikir pasal e-day, pikir plak pasal wedding.
Bukan lama pun, selang 2 bulan je lepas tu.
Cepat plak masa ni aku rasa bergerak.
Cuba lambat sket :(((

No comments:

Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah