Wednesday, 24 April 2013

MENAMBAH PENGELUARAN SUSU IBU

Hello mommies :)
Entry yang ni khas untuk mommies yang fully bg baby they all :)
Ni adalah salah satu cara untuk membantu.
Bagi mereka yang sedang hamil juga boleh amalkan.

Saya amalkan set Shaklee iaitu ESP & Alfafa.
Memang milk booster yea both 2 item ni.
Bila saia guna and minum, makan pil ni, memang nampak susu saia senang keluar, na pum senang.
Baby Khayla pun cepat kenyang bila minum susu.
Sebab ?
ESP ni membantu kepekatan susu ibu :)
ESP membantu pengeluaran susu ibu :)

Ramai kawan3 yang dah start guna bola they all berhasrat untuk fully bf baby they all.
Kalau tengok testimon, MasyaAllah, lagi banyak kesan yang kita dapat :)

Apa itu ESP?
Saya nak kongsi sedikit info tentang ESP. ESP (Energizing Soy Protein) telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda.

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.


FAEDAH ESP SHAKLEE YANG UTAMA :

1. Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

2. Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan dan lain - lain.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.


Banyak kan khasiat Esp ni. Jom cuba dan rasa kan sendiri kesannya. Saya juga pengamal ESP dan saya da rasai perubahan pada diri saya. Anda bila lagi?

Btw, semua golongan boleh guna ESP ni. Senab khasiat dia memang menyeluruh untuk semua golongan :)

Jom tengok testimoni dengan penggunaan ESP ni.















Tunggu apa lagi ?
Jom order ESP sekarang.


WHATSAPP / CALL / SMS / WECHAT
012 - 7699915 

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah