Saturday, 13 April 2013

2minggu dah berlalu

Selamat malam semua :)
2minggu sudah berlalu.
Dah 14ari usia Baby Khayla :)
Alhamdullilah ~~

Huhuhu :p
Sekarang ni, aku just na mintak pendapat semua mommies :)
Aku mmg nekad nak BF baby sampai 2tahun.
Tapi, sekarang ni, aku tengah dalam masalah.
Nipple aku belah kiri luka, berdarah sebab baby isap kuat sangat or maybe aku salah bagi cara baby menyusu.
What should i do?
Sbb kadang3 kesian tengok baby mcm ta kenyang.

Yelah, sebab tu, aku terpaksa bagi belah kanan je.
Kadang3 aku sumbat jugak belah kiri ni.
Btw, aku da mintak advice doctor.
And doctor said bole bagi.
Tapi aku lah yang seksa sebab terpaksa tahan sakit :(

Baby Khayla kuning plak still belas.
Ta turun lagi.
Semalam latest check 14.1.
Still higher even da turun :(
Mommies ada cadangan ta?
Macam3 cara da buat.
Da habis pikir da na buat ape lagi sekarang :(

Baby Khayla plak keje tido je siang.
Malam, seksa mummy dye.
Pukul 12-5pg berjaga.
Wawawawa.
Khayla oh Khayla :)
Nasib baikla mummy sayanggggg :p

Oh yea, stock rumpai laut da ade.
So, sesiapa yang nak bole order yea :)
Aku da restock banyak gler dah :p
Harga still same.
Untuk 10 peket kuning rm50, purple rm65 :)
Borong disediakan :)
Just sms me 0127699915 :)

2 comments:

Mila Ahmad said...

hi khayla...minum susu banyak2 tau biar cepat besar hehe....

Sue-Rya Qistina said...

alalala..kesiannya baby kena kuning.
ye la kan, kita nk yg terbaik utk baby kita, dpt bf sepenuhnya hingga 2 thn mmg terbaik.
kalau x silap, ada jual krim utk nipple tu kt farmasi. try cari nnt.

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah