Monday, 11 March 2013

RINDU ~~~

Salam semua :)
Selamat menyantap lunch anda :)
Kekekekek ~~

Rindu aku na tulis belog macam dulu.
Rindu aku na mengomen belog org lain.
Rindu aku na stalker belog korang semua.

Tapi apakan daya, aku da ta larat da.
Lagi3 sekarang lappy anta workshop, malin susah la aku na tulis.
Ni pun guna phone tu yg aku bole menaip.
Kalau ta, bersarang la belog aku tu tade sape datang jenguk.

Sekarang aku da makin sarat.
Na jalan pun susah.
Na bangun sakit3.
Da masuk 36 weeks da pejam celik kan :)
Ta terasa yang masa ni berjalan dengan pantas.
Aku rasa macam baru smlm masuk tahun baru.
Tapi, sekarang da sampai bulan 3, pertengahan dah pun :)

Oh yea, maybe aku akan kurang menulis.
Kalau menulis sekadar coretan pendek je kot :p
Tapela, at least aku bole ilangkan rindu korang kt belog aku ni kan :)

Alhamdullilah, semua barang da prepare.
Barang baby semua da settle cuma sket3 je lagi na beli.
Ingat na beli time dorang ada buat jualan gedung kt Jb nnt 23&24hb.
Kalau baby belum keluar, bole aku ajak somi singgah menyinggah kejap :)

Thanks pada sesiapa yang byk bg tips, support kat aku sepanjang aku mengandung ni.
Thanks sangat sebab banyak membantu aku.
Anak 1st, so aku mmg tade pengalaman.

Oh yea, sape yang na order Rumpai laut tu, bole terus SMS aku 0127699915.
Sepanjang aku dalam pantang, encik somi take over yea :)
Aku tolong ape3 yg bole :)
So, dun worry customer :)

Dahlah, aku na mandi, siap3.
Lepas tu aku na pegi keje !
HAHAHAHA


BYE :)

1 comment:

Sue-Rya Qistina said...

take a good care ya.
semoga mama & baby sentiasa sihat :)

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah