Monday, 25 March 2013

PERUT JE LEBIH :)

UPDATE LAGI, UPDATE LAGI :)
Jangan bosan yea pembaca sekalian.
Hahaha, ini namanya BALAS DENDAM.
Kalau tatau maksud, sila cari sendiri dalam kamus :P


Cuba teka, siapa ini :D
Hahahaha ~~~~

Ekh, perut makin membesar pulak yea :P
Chumel je kan ?
Please cakap chumel :D

Maafla, tade muka, sebab memang focus kat perut je :P
Saje na tayang perut ni hah.
Bukan ape, muka aku ta chantek .
Perut lagi chantek :)

Time ni aku 37 weeks, nak pegi clinic, sempat snap.
Oh yea, esok aku ade appointment untuk 38 weeks.
So, nanti aku capture sekali dengan muka :D
MAMA VOGUE yea :D

3 comments:

Sue-Rya Qistina said...

alalala..comel je perut dia :D

Mila Ahmad said...

lamanya xsinggah sini, igtkan dah bersalin hihi...cumelnye perut laki ke perempuan nie ~~~

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comelnya perut.. xlama lagi bebi nak kuar

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah