Monday, 25 March 2013

JAM 3 PAGI

Hello blogger yang masih ta tido lagi :D
Sekarang jam dah 3 pagi.
Tapi, mata aku masih lagi terang benderang.

Dah lama aku ta update belog kan ?
Mesti korang rasa aku dah beranak .
No, No, No.

Kalau aku da beranak, aku akan post terus gambar anak aku kat belog :D
Hehehehe :P
Excited ni yea .

Sejak aku dah tengah tunggu hari ni, aku rasa semacam je.
Semua sakit.
Aku penah cakap kan pasal aku sakit gigi.
Until now, gigi aku makin lama makin sakit.
Plus, punggung segala semua tempat dah start sakit.

Kalau berjalan tu, aku rasa aku jalan macam kura - kura.
Lambat yang amat.
Tapi nasib baik semua orang paham, aku ni mak buyong.
Bak kata adik aku yang bongsu tu, "akak ni jalan macam penguin".
Sampai tol aty ko yea dik :P
Yay, aku pun da start na amek leave :)
Insyaallah lagi 3 ari je aku keje lepas tu start cuti.
Ehem, ehem :p
Inilah masa yang aku tunggu3.

Lepas ni boleh la aku update belog hari3.
Tapi mesty aku update penuh dengan gambar gugurl aku :P
Kekekeke ;)
Teruja yea ade anak :P
Kalau korang na baby, kahwin la cepat3 :P

Dah lama aku ta update entry pasal baby kan :)
Mesty korang na tengok :P
Jup lagi aku update yea.
Sedang mata ta bole katup ni, aku na gunakan masa sebaikknya :P

Stay tuned ~~~~~~~

1 comment:

Nurfaezah Abdullah said...

semoga selamat melahirkan nanti :)

jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah