Thursday, 21 February 2013

Day 4 In Hospital

Assalammualaikum semua.
Selamat malam pembaca setia :)

Alhamdullilah, arini Allah bagi kesihatan yang cukup untuk meneruskan kehidupan.
Setelah 4 hari, baru doc cakap, "esok awak da bole balik :)"
Tersenyum aku sampai ke telinga.
Bukan apa, da beku, kejung dah duduk kat sini ni hah :p

Hari ke-4 di hospital, macam3 ragam manusia yang aku da jumpa and lihat.
Aku hanya mampu berdoa semoga Tuhan sentiasa bagi aku kekuatan untuk melawan segala penyakit yang akan and bakal aku hadapi untuk menyambut kelahiran Baby k :)

Actually ta sabar na tunggu Baby K keluar.
Babah dah dok pujuk Baby K keluar.
Tapi dye degil, tamo keluar ;p
Na tunggu cukup bulan la tu.
Sabar yea babah, lagi 7 minggu je lagi babah :p

Bagus jugak belum keluar, boleh sambung preparation untuk barang3 baby yang tertangguh :)
Kesian aritu banyak benda ta siap lagi.
Tapi, ni baby ta jadi keluar, so boleh shopping lagi :p
Kekekekek ~~~~

Tapi dapat ke na shopping??
Sekarang semua dok jaga aku ta bagi lincah3 sangat.
Kunk, baby btol3 keluar, kes naya je jadinya :)
Tapi barang baby banyak ni ta beli lagi :)

Tape, ni na gaji dah, mummy na grab semua brg baby yang belum siap :)
Rasenya sket je lagi, macam bag je lagi.
Bukan bnda yang penting sbb yg penting semua da settle :)

Lalalal :)
Menanti hari esok !
Na keluar.
Ta sabar na balik umah, hahaha :)
Aiyarkkkkk ~~~

Mintak3 doc bagi MC banyak sket :)
Na sambung rest kat rumah plak ||||

1 comment:

Nurfaezah Abdullah said...

mdhn selamat melahirkan baby nanti :) rajin2 je amalkan surah2 khas utk ibu mengandung :)

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah