Saturday, 16 February 2013

BABY MAKIN BIJAK

Ehem, ehem.
Actually aku kat office ni, dok buat keje sket.
Tapi, da siap and kena tunggu membe aku pulak sebab aku tumpang dye.
Incik suami keje so terpaksa la aku menumpang.
Sebab bosan, aku update lah belog ni :p

Oh yea, sekarang Baby K da makin aktif bergerak dalam perut ni.
Maybe ruang da semakin terhad, jadi dye da ta bole gerak dgn bebas.
Tiap kali tendang, da dpt rasa dah.
Aduhhhh ~~~~
Tapi tape, at least aku tau Baby K sehat sejahtera kat dalam sane |

Kejap je aku rasa, usia kandungan dan masuk 33 week dah.
So, ada lagi 7 minggu lagi before Baby K lahir :)
Wah seronok and teruja uolsssss .
Hikhikhik.

Even ada lagi 7 weeks, aku da kena buat preparation :)
Mane tau terberanak awal ke kan :)
Ta ke naya aku nanti :p
Lagipun, doc da suh aku prepare time 36 weeks takot baby keluar awal.
Because perut aku and baby sendiri da besar kat dalam sane :)

See, berat badan aku naik sebab Baby K yang kuat makan oke :)
Hari3 mummy bagi makan McD.
Hahaha.

Oh, esok aku ada mission :)
Membasuh baju Baby K.


Tadaaaa ~~~
Penuh sebakul :p
Penuh dengan color pink plak tu :)
Nasib la dapat mummy giler color pink :)

Oh, hopefully semua berjalan dengan lancar.
Baby sehat, ehem mummy pun sehat.
Hilhikhik.


Selamat malam semua |

4 comments:

imaniiwani said...

semoga di permudahkan urusan..amin ;)

dieba khairuddin said...

whoa best nya...semoga akak and baby sentiasa dalam keadaan baik dan selamat... :)

mama ila said...

mak aihhhh..banyaknyer baju baby..hehehe..baju baby girl mmg comel2 kannn..sebab tu kena beli banyak..hehehehe..anyway..semoga semuanya dipermudahkan nanti yer =)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

baby girl ya dear??? seronok rasa baby tendang2 kat dalam perut kan..

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah