Wednesday, 20 February 2013

3rd Day in Hospital

Hi.
Assalammualaikum semua :)

Today hari ke-3 aku kat hospital.
Doc dah buat scan.
And luckly baby oke semua :)
Akr ketuban pun semua masih cukup.
Maybe air ketuban aku too much thats why ta effect pun bila aritu air ketuban pecah

So, sekarang ni, nak tunggu esok, doc buat ujian darah.
Takut ada infection ke apa.
Hopefully tade and aku bole balik :)
Sebab aku da dok tinggal sorang3 ni kat dalam ward ni.
Akak yg depan ni semua da masuk pperation room.
Huhuhu :)

Means that, aku bole lahirkan baby dengan cukup bulan.
Yahoooo :)
Sempat lagi aku na membeli belah untuk baby :p
Masih ada lagi sebulan lagi :)
Sekarang baby dah 33 weeks :)
So, ada lagi 7 weeks :p
Lama lagi tuh, sempat lagi na grab itu ini :p

Lagipun berat baby 1.8kg.
Tapi doc cakap baby semua sihat walafiat.
Baby tade masalah :)
So, biarla lahir cukup bulan :)
Lagi plus3 sihatnya kan :p

Oh yea :)
Nnt aku update lagi.
Bosan ni dok dalam ward, tade ape yang aku buat.
Tengok orang kiri kanan jerp.
Huhuhuhuhu ~~|

Actually, aku da rindu dekat rumah ni :)
Ta sabar na balik :0

2 comments:

heirizalieyana said...

semoga semuanya selamat yer sis

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

betul br cukup bulan nti sian baby kena dok inkubator lama2

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah