Sunday, 6 January 2013

REVIEW : BARUT BABY "K"

Entry lepas, aku ada cakap pasal Barut Baby kan.
So, tadi aku tengah jalan - jalan kat Tesco, cari barang sket.
Then, satu booth ni baru bukak.
Aku rase memang baru kot sebab ta penah nampak pun before this.
So, aku pun singgah jela tengok :P

Ehem, ehem.
Aku pun buat muka teruja.
En.somi dah paham dah :)
HAHAHA ~~~

So, aku pun grab la item ni;


TADAAAA ~~~
Barut baby okeyhhh :P
Actually aritu aku kan na tempah dengan akak online tu.
Tapi, bila aku dah jalan - jalan ni, aku pun grab terus.
Lagi pun price sama je.

Yang corak aku beli 4 helai so sehelai RM7.90
Yang plain punya aku beli 2 helai je so RM7.50
Ta jauh beza pun dengan yang kat online.
Lagi kalau online aku kena bayar postage.
Jimat dah ni :p


Aku beli yang pelekat punya.
Sebab ???
Senang :P
HAHAHA.
Mintak maaf cakap la.
Aku ni memang pemalas.
So, aku beli yang pelekat.
Lagipun, pakai tali ni macam terseksa je nanti anak aku :P

Oh yeah, aku beli 6 pair je sebabnya, aku pakai ganty3.
Baby pakai dalam 2 hari sehelai.
Bukan aku ta basuh baju pun :P
Hikhikhik .
Jimat ni, nak jimat :P

2 comments:

afisya afida said...

sekarang lawa-lawa je kan..geram je tengokk(padahal tak kawin tak ada anak lagi)..agak2 kalau akak letak minyak yuyi sebelum pakai tu mesti rase alahai sayangnya nak letak ubat.,hehe

Mila Ahmad said...

warna-warni barut baby skank ni....

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah