Sunday, 6 January 2013

MY BABY K :DDDD

Selamat pagi.
Huhu :)
Rasenya macam aku dah lama ta update story .
Sorry lah yea.
Aku agak busy .
Bukan busy apa :P
Busy buat taik mata je.

Kalau ada masa free, mesti tido je jadi keutaamaan :)
HAHAHA.
Busy working women yea aku ni :p

Okeyh, aku sekarang ni na share gambar 4D Baby K.
Hehehe.
Actually gambar ni last week.
Tapi, belum sempat na post, but today baru berkesempatan na post :P


Ta terang sangat lah :)
But, aku ingat nak pegi scan semula time dah 30 weeks :P
HAHAHA :)

Okeyh, balik umah, aku dok tenggok and belek :D
Mata, hidung semua ikot sape.
Mesty ikot mummy dye yang chumel ni kan :P
HAHAHAH ~~~
Time ni, pipi semua lom gebu sebab baru 26 weeks kan :)
Tengok nanti bila dah gebu, confirm korang jeles dengan aku nanti :p


1 comment:

Mila Ahmad said...

dah nampak bayang dah hehe...

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah