Monday, 7 January 2013

MAMYPOKO TERBAIK UNTUK MY BABY "K"

Dah beberapa hari ni, aku dok survey lampin pakai buang apa yang terbaik.
Yelah, aku tanak la nanti punggung anak aku dok ruam3.
Thanks untuk teman blogger yang memudahkan pencarian aku.
Korang dah banyak buat entry untuk bantu aku cari mana satu yang sesuai.

Btw, size Newborn sekarang memang susah giler nak cari.
Suddenly, aku pegi Tesco kelmarin.
Then, aku lalu tempat lampin pakai buang.
Terus aku grab brand ini :p


Hasil penggooglelan aku,
Akhirnya, aku amek brand MamyPoko.
Banyak benefit yang aku tengok.

But, depends gak pada kulit baby.
Kalau ta oke, aku tukar la lain.
Lain kulit, lain pampers kan :D
Kenapa aku beli sampai 2?
Sebab, dah habis stock kat any supermarket.
Susah giler na jumpa.
Ni pun aku rasa belum tentu cukup.

Tapi, dari pembacaan aku, kita boleh jimat bila pakai Brand MamyPoko ni.
So, hopefully betul la.
Tapela berbelanja sedikit untuk yang terbaik.
Selalu mahal3 ni memang bagus.
"Orang" cakap la :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah