Monday, 7 January 2013

BABA BELIKAN BABY "K" STROLLER :)

Hey Malaysia :)
Hehehe. Harini mood aku sangat baik.

Before that, tahniah untuk officemate aku yang selamat melahirkan anak yang pertama.
Baby boy yea 7hb January 2013 @ 12.51am
Anak dye sumpah chumel.
Macam cina, yelah, ikot baka mak dye la :P
Muhammad Zarif Naufal nama dye :)

Yay, mummy pun da ta sabar na tunggu Baby K keluar :P
Untunglah baby K, mummy da belikan macam3.
Bak kata nenek sedara dye sendiri :)
HAHAHAH ~~~

Okeyh, actually, aku nan encik somi tengah usha3 stroller.
Tengok mane yang sesuai.
Macam3 dah kitorang survey.
Then, kitorang terjumpa satu stroller yang memikat hati :
ESPRIT SUN TRAVEL 11 STROLLER
Terus we all jatuh cinta yang teramat :p

Kitorang try search kat internet, tengok mana tempat we all boleh beli.
Tapi, kebanyakkannya semua da SOLD OUT.
Yang ada pun color black.
Tapi incik somi tanak, sebab dye na peberet color jugak, RED.
So, we all pun try cari.

Lastly, we all jumpa jugak akhirnya :)




TADAAAAAAA ~~~




Oh yeah :)
Aku bagi dye punya product details.
Mana tau korang pun berkenan kan :)
Sharing is caring :DDDDDD

Suitable from birth up to a weight of 15 kg.
Steel frame
Brakes 5 point safety harness with shoulder pads
360° swivelling, locking front wheels
Double rear wheels
Cover and hood removable
hand wash
Upper: 100 % Polyester Fill: 100 % Polyester-Fleece
5-times adjustable backrest (152° lying position - 106° sitting position)
Removable hood
Large shopping basket

Okeyh, aku dapat special price beli.
Kalau korang berminat, boleh contact aku yea.
Nanti aku boleh belikan :P
Nak installment pun boleh.
Kalau korang na survey lain punya brand, Whatsapp / SMS je
0127699915

1 comment:

Mila Ahmad said...

untunglah baby belum keluar lagi mama dan papa dah belikan....

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah