Monday, 10 December 2012

THANKS ! 700 FOLLOWER :)

Assalammualaikum.

Entry di pagi hari di update dengan follower aku yang da mencapai 700.
So, lagi 300 je na mencapai sasaran 2012 :)
Alhamdullilah ~~~

Thanks untuk semua follower yang follow blog aku, bagi support.
Aku tatau la na balas jasa korang macam mana.
Tapi aku buat GA ni je la cara untuk balas jasa korang yang sudi follow belog buruk aku ni.

Aku ni bukan pandai menulis sangat pun.
Saje je suka3 ilangkan bosan :)
So, hopefully korang tadela bosan yea dengan aku punya penulisan :D

Okeyh, aku na review sket pasal follower aku yang ke-700


Aku kasi X-Large jup gambar ni.
Okeyh, nama dye SENEORITA BAHARIN.

Aku na review belog dye, tapi, haishhh, tade pulak :P
Tu yang aku boleh print screen dari follower je :P

Thanks yea. 
Hopefully lepas ni, follower aku bertambah la yea :P

1 comment:

Mila Ahmad said...

wah teruskan usaha untuk capai target ea...

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah