Monday, 10 December 2012

SENARAI PESERTA BERTUAH YANG MENANG FREE HEADER

Hello semua.
Macam yang dijanjikan, aku na umumkan la sape yang bertuah sangat tu dapat free header dari aku :P
Korang mesti suka kan ?
Confirm la korang memang suka sangat3 la kan :P
Dapat header free macam tu je :P
Aku pun na jugak kalau macam tu :)

Okeyh, now, jom la kita tengok terus sape yang dapat.
Semua macam ta sabar je :P

21. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

30. http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

8. http://mimi-aida.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

25. http://eyqaloving.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

42. http://nanakimie.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

5. http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

32. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

43. http://nurul-fakhzan.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

1. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html

36. http://aja-ibrahim.blogspot.com/2012/12/segmen-10-bertuah-dapat-header-free.html


SEKALUNG TAHNIAH

Aku ucapkan untuk semua yang bertuah.
Pada yang ta bertuah, sila cuba di lain hari :P
Mana tau lain kali korang pulak bertuah.
Btw, aku na buat GA lagi ni :P
Please share and tunggu yea :))))

PESANAN UNTUK PEMENANG :
1. Please email pada aku details header yang korang na, macam color, gambar and etc.
2. Email secepatnya yea ke miss.shahreena@gmail.com
3. Korang akan dapat header korang semua dalam masa 2-3 minggu sebab banyak yea na buat. And aku akan bg korang sekaligus . So kena tunggu siap semuanya :)
4. Sape yang ta email aku dalam masa 2 ari, aku akan pilih peserta lain untuk dapat header :D

10 comments:

Aimi Syahirah said...

Alamak baru je berangan nak header cun macam blog ni tapi takde rezeki. huhu. Its ok. Tahniah semua.:)

DIARI FARISHA said...

alhamdulillah! terpilih...huhu.. Peserta No. 1..nanti farisha emailkan details ye

siti farishah an said...

TAKDE LUCK KALI NI. for sure akan join GA yg akan datang. :)

n-u-r-u-l said...

wah.. xsangka tersenarai... huhuhuhuhu...
xreti nk design.....
kita dah email akk k??
thnks...

dina said...

Alaa sikit je lagi. Xde rezeki le. Haa. Xpe. Tahniah semua ^^

NURUL ◕‿◕ said...

untung laa dapat header free..waaa~tak da rezeki ;) tahniah!

Chien si puteri said...

alhamdulillah, saya terpilih...no 30:D
tidak saya sangka...
saya akan email awak skrg...

Wnurdiyana said...

xde rezeki :'( btw, thniah buat pemenang :)

nanakimie said...

eh,nama nana ada,tp msh layak lg ke dpt header ni free ni?huhu...

mawar berduri said...

alamak..lambat tengok r..huhu..sob3...sedihh..

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah