Thursday, 6 December 2012

Segmen : Blog Saya HEBAT


Ehem, ehem.
Hebat ke belog aku ?
Mestilah hebat kan ???
Kalau ta hebat korang ta singgah kat tempat aku kan :P
HAHAHAHA ~~~
** Maaf, aku terperasan sket :P

Okeyh, Segmen ni memerlukan aku cerita pasal belog aku.
Apa yang hebat sangat pasal belog aku ???

Aku rasa sebab belog aku chantek kot, sebab tu korang rajin singgah :P
Belog aku ni bukan ade ape pun, aku suka berkongsi cerita.
Maybe sebab penulisan aku yang sempoi, aku ada follower yang ramai.
Even, belum mencecah 1000 lagi follower, tapi aku rasa bannga sebab unique visit per day da naik :P

Belog aku hebat sebab aku sentiasa blogwalking ke belog3 hebat lain.
Aku tengok tutorial dorang, baca penulisan dorang and aku try adaptasi dalam belog aku :)
Mana tau, nanti belog aku hebat seperti mereka yang lain :)

Hopefully, aku boleh menang la dalam Segmen ni :)
Thanks sebab buat segmen ni.

To others, kalau korang na join, click je banner aku kat atas tu yea :P

7 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Terima kasih join segmen pertama saya! :D Check link blog disini dan jangan lupa atau buat-buat lupa nak bw ke blog peserta lain ya! :P

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Berblogwalking sini.. Jom ke blog hansya plak :D

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

Benben said...

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

Follow blog pink pink ni :)
Kalau sudi singgah lah blog ika ea (^_^)

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah