Tuesday, 18 December 2012

Result PMR @ 19.12.12 @ 10.00am

Hey mereka yang na amek result PMR tu ??
Gegel ta rasa sekarang ni ?
HAHAHAHA ~~
Sabar jelah yea :)
Korang semua da usaha.
So, nanti kalau yang berusaha lebih tu, mesty habuannya tinggi jugak.
Kalau rasa usaha sket, maka, redha jelah dengan apa yang korang dapat tu :P


Korang berdoa jerk banyak3 semoga result korang tu sempurna :)
Insyaallah :P

Btw, good luck untuk adik aku ALISHA SOFIA untuk result esok.
Semoga, adik aku and korang semua dapat result yang gempak :)

So, ibu bapa da bole prepare yea hadiah untuk anak3.
Muflis semua orang macam ni :P
Adik aku da mntk na blackberry.
Amboiii, mengalahkan aku yang pakai hp cabuk ni :P
Jeles, jeles :)

1 comment:

Saadah Baek said...

doakan kita gak kak :)

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah