Saturday, 15 December 2012

PIGEON SAKURA BABY TOILETRIES


Aku na mintak tolong dekat mummy blogger yang lain.
Korang tau ta mana na cari toiletries pigeon macam ni ?
Sebab aku try google, tengok online shop semua tadela.
Susah bebenor aku na cari :(

Kalau yang stay dekat area JB, kalau korang tau, boleh suggestkan ta any area yang aku boleh jumpa benda ni. *URGENT**
Sebab, aku da decide nak guna ni untuk Baby K.
So, mintak tolong sangat3 pada korang semua, kalau tau ke, please lemme know.

Let say ada tapi out of area, boleh ta korang belikan, then aku bagi duit kat korang :P

2 comments:

safiyyah osman said...

Salam akak..dh beli ke set ni? Klu blum nk minta saya tlg beli gitau na...sbb giant area rumah saya dh ada...klu nk saya beli email saya k safiyyahosman@gmail.com

Saya bru2 ni ada tlg beli dkt reader blog saya.. :)

Anonymous said...

You can check out Parkson Square Batu Pahat, Parkson Holiday Plaza, Parkson Kluang, Metrojaya Pelangi Mall, Uda Ocean

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah