Thursday, 6 December 2012

"Dress and Domain giveaway"


Ekh korang, jom join ni :P
Support aku skali.
Sebab aku na menang domain :)
Jom la, click je kat banner tu :)

5 comments:

Nik Ainaa said...

singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Hamir Rahman said...

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html

pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more

hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Nurul Atiqah said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Intan Wandalaara said...

hi.. jom join contest :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah