Wednesday, 5 December 2012

Belog Di Review Oleh Emas Putih

Selamat pagi semua :P
Arini, aku bukak je laptop ni, terus nampak belog aku kena review :)
Wah, excited mak na buat story :P
Seronok, seronok :)


Aku da kasi X-LARGE dah size picture :P
Ehem, ehem :)
Menarik kan :P

HAHAHAHA ~~~
Korang jangan jeles yea :P
Aku dapat lucky draw la mcm tu sebab join Segmen yang Emas Putih ni buat :P
Follower aku pun tade la banyak mana kalau na dibandingkan dengan adik kecik ni :P
So, jom la, korang terjah pulak belog dye :)
Tambahkan je follower dye.
Takpun korang wat ada3, stalker ke kat tempat dye :P



No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah