Saturday, 15 December 2012

BABY K BEDDING SET

Ehem, ehem.
Ni adalah kesinambungan dari ENTRY LEPAS 
Click la sane kalau na tau ape dye :)

Lastly, aku dengan incik husband da decide da.
We all beli and tempah design macam ni untuk Baby K :)
Nama tu bukan nama Baby K yea. 
Aku cuma copy gambar je :p


Ni pilih pattern jerp.
Tapi, nama atas tu tukar yea kepada Baby K :p
Chumel ta, chumel kan :)
HAHAHAH ~~~
Mummy tetap na color pink :)
Baba cuma geleng kepala jerp **sorry**.

Akhirnya, kami pilih BUTIK ONLINE DIESHA untuk buat tempahan bedding set Baby K.
Price sangat munasabah sebab kami dapat tilam kekabu.
Then, siap ada comforter, dapat free travelling pillow and travelling bag.
Ni, sulaman nama pun termasuk dalam harga.
Cuma RM 230 sahaja per set.

Yehaaaaaaa ~~

Baby K da ade bedding set. 
Tinggal cari cot je.
Nak cari yang simple, ta serabut sebab bedding set ni da cun da sangat :)

Kalau ada sesiapa na buat tempahan boleh email dorang jer.
Tapi tatau dorang amek tempahan lagi ke ta sebab aku punya pun bole siap dalam Feb 2013.
Ape pun aku ta kesah asalkan bulan 3 mesti da ade semua barang Baby K.
Due aku bulan 4 so aku tanakla hegeh3 then kelam kabut ape tade.

1 comment:

mama ila said...

wahhh..comel bedding set tuh...masa hannani dulu beli kat kedai yg dah siap..next beby nk order yg leh tempah camni pulak r..kihkih

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah