Thursday, 20 December 2012

BABY COT FOR BABY K


Hey gorgeous.
Selamat malam :)
Just got back from work, terus jenguk belog.
Na baca story morry yang menarik dari blogger lain.

Okeyhh, aku da decide na beli baby cot untuk baby K yang simple je.
Kalau bole memang na white color.
Orang cakap suci murni gitu :P
So, aku pun menggugle la cari cot yang sesuai dengan pilihan hati.

Akhirnya, pencarian aku bemakna.
Sebab, last minute, aku dapat jumpe jugak dengan baby cot yang dapat menarik perhatian aku suami isteri yea, ( tapi actually perhatian aku je, sang suami ikot je kata bini :p )
TETAPI ...





ITU CUMA ADA DI STORE IKEA DAMANSARA !!!





OMG :((((((((((






Macam mana aku na beli sedangkan aku di JB :(
So, aku memerlukan bantuan dari blogger sekalian.
Kalau3 korang dapat singgah ke Ikea Damansara, aku na kirim baby cot ni.
Nanti korang pos la ke aku :(
Semua aku tanggung yea :P

Please la yea.
Hope, ada yang sudi membantu ibu mengandung macam aku ni hah :P

Oh yea, jom la aku tunjuk jenis3 baby cot yang dah menarik perhatian aku ;)
Sumpah, korang mesti suka jugak :P




Semua ni berlainan harga yea :)
Range price dari RM200 - RM400 :)
Actually, banyak lagi choice lain.
Tapi sebab aku na color putih, so, aku pilih ini jelah.

Kalau korang na usha3 pattern lain,
Korang open je website they all.
Banyak lagi benda yang menarik perhatian aku.
Tapi apakan daya, aku di JB, ini di KL :(

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah