Monday, 26 November 2012

WEEKS 21 DA BOLEH RELAX SKET DAH

Tadi aku pegi check up, scan macam biasa kat clinic swasta yang aku biasa pegi.
Even memang aku buat monthly check up kat KK, tapi, utk scan wajib buat seperti biasa jugak.
Anak sulung, hahahaha. memang la semuanya na buat scan.

Apapun, aku berasa teruja na tau macam mana perkembangan baby kat dalam perut ni.
Sebab sekarang ni, baby da makin kuat da tendang :P


See, ni lah perkembangan baby dalam perut sekarang :)
Btw, sekarang ni, baby dah boleh dengar dah apa yang kita cakap.
So, rajin3 la baca buku dan menyanyi untuk dye.
Silap3 ada respon nanti time kte buat semua tu.

Then, tulang3 semua da start keras, makin bertambah terasa la tendangan baby lepas ni :)
Time ni, kte relax dulu la.
Nanti da masuk last trimester, penat la jawabnya :)

1 comment:

Zie Madini said...

akak misz giler this moment taw. moment mikail still dlm perut ah. saat yg bahagia w/pun keletihan bawa dia ke hulu ke hilir. hehehe

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah