Friday, 30 November 2012

SINGAPOREAN WEDDING : LALA & BEN

Hey korang .
Actually entry ni entry lapuk.
Dorang punya wedding 11.11.11 yang lepas.
Tapi, disebabkan cabel camera yang hilang, aku ta dapat la na upload picture and tulis pasal wedding dorang ni yea.

The bride and the groom memang sangat kachak and cun.
Sorang mat salih, sorang pulak melayu.
Nanti dapat anak confirm anak they all chumel la tersangat :P

Meyh, serbu some pictures yang sempat aku snap before camera aku out of battery plak aritu tbe3.
Sedih tol la.
Wawawawawa :)

Dorang buat makan secara catering. Biasela, singapore, bawah flat la kerja kahwin :)

Bergambar bersama anak mat saleh. Nasib baik budak kecik ni ta meragam :p

Jangan ingat kat JB je ada tol. Kat Singapore pun ada jugak tau :)

Candy bar :) Ada popcorn

Ni peberet. Gula3 ni. Memang da banyak kali aku je ulang alik g amek :)

Tunggu dye campur semua bahan dulu

See, start menggulung. Kesian budak ni sakit tangan dye dok gulung ta benti3

Nyam3, sedapnyaaaaaaaa ~~~

TADAAAA ~~~ The bride :) Miss Norlaila :p

Amik gambar sementara tunggu suami datang :P

The groom. Maafla, ni je gambar yang ada sebab tbe3 battery kiok.
Sob3, menyedihkan ! Ape pun, time ni, pihak lelaki tengah buat tarian gangnam style yea.
Dorang memang sporting habis :P

Ape pun, selamat pengantin baru buat pasangan LALA dan BEN @ ZAIN.
Semoga bahagia, sampai akhir hayat.
Plus, semoga cepat lahir anak yang chumel3 :P

Last but not least :P

We present you ....

..

..

..

..

..

..

..

..

..

US !! Huhu, kami mestilah ada sekali yea :P
Yay, muka mom to be yang macam serabai sket tu hah :P



:)

2 comments:

Maria Menado~ said...

waa.. mom to be.. tahniahh... :)

OO macam tu kenduri sana.. hehe. lawa baju pengantin.. tapi style apa ea. singapore macam kite tak ... ade kebaya dan kurung.? hehe.

FITRYNA ◕‿◕ said...

Hehehe.
tatau bridal mana dye amek :)
Dye buat style jawa rasanye :P

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah