Friday, 30 November 2012

SEGMENT : JOM ADA DALAM LIST MUMMY FITRYNA

Okeyh.
Today, aku na buat bloglist untuk follower3 aku or orang3 yang aku follow.
So, senang je.
Kalau korang na termasuk dalam list aku, just comment kat entry ni.
Sudah semestinya, korang kena follow aku dulu :P
Kalau ta follow macam mana aku na masuk dalam list.

Lepas da follow, korang comment entry ni.
Comment beserta link belog korang sekali.
Then, please state category korang
a) Mom-to-be (utk yang tengah preggy macam aku)
b) Superb mummy (bagi mereka yang dah ada anak)
c) Superwomen (utk mereka yang da married)
d) Teenager (utk remaja)

Contoh : www.onlinediaryfitryna.blogspot.com (a / mom-to-be)

Hah, mudah je kan ?
So, comment la lepas baca.
Mana tau lepas ni visitor naik kt belog korang ke :P

5 comments:

Zie Madini said...

wahh..ada segmen lah. once free...zie nk join lah. hehe

nurulfarehah said...

dh follow la yunk. :)

Nurfaezah Abdullah said...

saya ikutttttt ^^ hehe.

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/ (d/ teenager)

hv a superb weekend anyway ;)

Mrs Mikko said...

kalau yg x kawin tp x remaja lagi..
nk letak dkat remaja kh?
hihih..
newaaay, best lak buat bloglist mcm ni kaaan

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com (d/Teenager)

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah