Sunday, 4 November 2012

HELLO NOVEMBER !

Bluek, bluek, bluek :P
Yeshhhh, dah masuk November dah.
Tinggal lagi lebih kurang 2bulan je na abis tahun.
Pufhhh, banyak betul benda yang belum dikecapi sepanjang tahun ni :)

Baru 3 ari ta online, follower dah bertambah.
Thanks yea awak, awak yang sudi follow, follow saya tu.
Harapnya, follower saya bertambah dengan pantaslah harapnya :P

Nak out kejap, nak check up baby kat clinic swasta.
Then, amek adik balik keje :)
Then, continue story yea.
Rindu nak sharing story dengan blogger.
Nak singgah blog korang pun ta sempat.
Nanti aku sempatkan :)





CHAAAAAAAAAAAAAA ~~~

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah