Wednesday, 28 November 2012

BABY FEEDING : AVENT NEWBORN SET

Ehem, ehem.
Update entry di tengah malam before pegi keje.
Yay :p

Okeyh, sekarang ni, aku da start la beli sket3 barang untuk baby.
Nanti tadelah tergopoh gapah sangat :P
Banyak la sangat nanti duit keluar, huhu.
Tamolah macam tu, sebab banyak benda na beli lagipun lepas ni.
Lebih3 lagi na bersalin nanti.
So, selagi ada kelebihan, kekuatan untuk berjalan ni, lebih baik settlekan apa yang boleh dulu.

So, aritu terserempak dengan satu online shop ni.
Then, dye tengah buat SALES besar - besaran :)
So, ape lagi, aku pun grab la satu set newborn ni hah :P


Hah, try tengok ni hah.
Percaya ta ???
Aku beli dengan harga RM110 jerp okeyh :p
So, set ni limited.
Kalau korang na beli, baik cepat3 sebelum habis.
Sebab tengok kt tempat lain, dorang jual sampai RM250++
Wow, its too expensive yea :)
Sharing is caring.
Kalau korang berminat, jom lawat page dye.

**Untunglah aku tolong promote page yang aku dok shopping :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah