Saturday, 10 November 2012

22 WEEKS MORE TO GO :)

Holla, holla.
Actually nak buat entry ni last Wednesday.
Tapi, masa ta mengizinkan :(
Penat sangat balik keje je terus tido, balik pulak lambat.
Tade mase na spent dengan belog buruk aku ni hah.
But, me rasa sangat best3 :)

Kenapa ?? Because, baby dah 18weeks :) Tinggal 22 weeks je anak mummy na tengok dunia :)
Sekarang ni, mummy dah rasa sket3 dah baby kick.
Walaupun dye kick slow motion, rasa la jugak :)
Macam, sayup3 je ni dye tendang.
Huhuhu :)

Haishh, terasa perut makin membesar setiap hari.
Bangun pagi, pagi tade rutin harian yang dibuat selain ukur , lilit perut :P
Hahaha, besh, besh :)
Terasa wanita ini sangat bertuah :D

Oh yeah, since dah mengandung ni, banyak baju yang aku na lelong.
Bag semua aku na buat jualan amal.
Just wait and see masa dan ketika :)

Tunggu next entry yea :DDDDDDDDDDDDDDDD

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah