Friday, 30 November 2012

(',') 2 ^ BABY : BORONG ROMPER :)

Semalam ajak hubby jalan3 cari baju baby.
Niat hanya nak survey je.
Sebab before this da beli baju yang lengan pendek dengan seluar.

Tapi, tup3 sampai je kedai, nafsu memborong ni memang ta dapat na elak.
Tuhan je la yang tahu :)

Kami sempat memborong setelah dekat 2 jam dalam kedai.
Dah penat pusing3, jumpa la romper yang chumel kat belah tepi3.
Dye macam na sembunyi3 je dari aku :P

Hohoho.
Apa lagi, start membongkar la.
Macam3 jenis ada, tapi nak cari newborn susah sebab da ramai orang borong dulu.
Nasib baik ada rezeki, dapat jugak baby pakai romper.

Na cari color lain3, tapi dapat same je semua color.

Even color semua same je, corak lain yea :)
Hahaha. Macam da tau je gender ape :P

Siap beli sekali dengan tight :)
Senang, baby sejuk3 sarung je nan tight :p

TADAAAA ~~~
Inilah hasil dari memborong semalam.
Hahaha, even, berabis jugak beli, its okeyh :p
Untuk anak sendiri, tapela :)
Rasenya lepas ni da ta payah beli romper lagi sebab da cukop da rasenya.
Na beli baju lengan panjang je lepas ni :)

Mummy pun da lama ta bershopping macam ni since tau pregnant.
Sebab na simpan duit utk shopping barang baby.
Untungla jadi baby, semua barang baru :)

HAHAHAHAHA.

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah