Friday, 30 November 2012

(',') 1 ^ BABY : PHILIPS AVENT DA SAFELY ARRIVE :)

Entry yang lepas, which is BABY AVENT NEWBORN SET dah safely arrived tadi.
Thanks sangat3 untuk Kak Nuriz sebab service laju, then memang sangat peramah.
Sangat3 happy sebab memang sampai in good condition.
Accept kotak sket kemek.
Tapi, sendiri paham la, kata post, memang la jadi macam tu :)
Btw, apa pun, sedikit demi sedikit preparation da settle.
Tapi, masih banyak lagi kot yang belum settle.
Tape, sedikit demi sedikit.
Kalau bole tunjuk dengan baby dalam perut ni, mesti dye suka.
Yelah, da ada botol susu dah :)
Makin ta sabar rasenya na tunggu baby ni keluar.

Tinggal 4 bulan je lagi, ta lama da pun.
Pejam celik sekarang ni dah masuk December da pun.
Hopefully everything boleh settle time aku da 7 bulan nanti.
So, tade la aku kelam kabut bila perut da membuyung :P

Jom, tengok, macam mana rupa Botol Susu Avent tu :)


TADAAAAA ~~~

Untuk anak mummy :)
Nasib baik tengah ada promotion.
So, terus grab satu.

Aritu tanya kat kedai time tengah survey barang, dye cakap RM250.
Tercekik sekejap aku dengar :)
Ape pun, thanks yea sebab buat promotion macam ni.

Hopefully lepas ni ada buat promotion lagi.
Sebab ingat next month nak beli breast pump pulak :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah