Monday, 22 October 2012

PERSIAPAN BABY : SET TILAM

Hey readers.
Mata still ta boleh na terlelap lagi.
So, ni yang usha3 brg baby ni.
So, now tengah usha baby punya set tilam.

Actually tengah survey beberapa online shop yang ada jual set tilam baby ni.
Al-maklumlah mummy ni sibuk sangat mengalahkan PM, tu yang tade masa na survey kat luar.
Btw, design kat online ni pun tade kurang hebatnya jugak.
Chantek je aku tengok, tu yang buat aku rasa macam na grab je semua.

Aku da dapat beberapa contoh design yang menarik hati.
Sila pilih ikot jantina anak yea :P



Chantek kan yang color pink tu ?
Nanti next month g scan, dah boleh decide na mane satu.
Yang ini memang 100% made from kekabu.
So, memang best je.
Tilam empuk.
Sedap baby tido nanti.
Range price dari RM180 - RM300 :)






Okeyh, ini pulak yang satu lagi yang aku jumpa.
Semua menarik.
Kat sini semuanya cepat SOLD OUT.
So, sapa yang cepat beli, dye la yang dapat.
Range price RM189 - RM300 :)





Ini pulak dari kekabu ade gred AAA.
Ni, memang boleh pilih color sebab dye akan ikot ape yg kita nak.
Kalau korang ade budget, boleh deal dgn dye ni yea :)
Harga pulak dye ta nyatakan berapa.
But starting from RM150.


Okeyh, itu adalah sebahagian daripada online shop yang aku jumpa.
Nanti kalau korang jumpa mane3 lagi, boleh lah share dengan aku yea.
Ni, dah masuk 4 bulan, rasanya na buat persiapan sket3.
So, nanti tadelah rasa duit mengalir sangat macam air :P


No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah