Wednesday, 24 October 2012

MULAKAN PENCARIAN NAMA BABY

Hehehe, mummy tengah busy ni dok usha line nama baby yang best3.
Banyak dah buku yang dibeli, ta kira terbitan apa semua sambar.
Na cari nama anak yang baik dan pastinya ada makna yang baik jugak.

Actually daddy dah sediakan beberapa nama, tp mummy still na find yang best lagi :)
Biar sedap, bagus nanti mesti chumel baby yg keluar tu kan :P

Meyh, mummy sharing beberapa nama yang da jumpa. Mana tau mummy kat luar sane ada yang berkenan :)


BABY BOY
Aliff Danial Zayyan
Muhammad Hafiy Fakhrullah
Muhammad Rafiq Arumi
Muhammad Adam Thaqif Rizqi
Muhammad Zayyan Irfan


BABY GURL
Awliya Aufa
Qaireen Alisha Damia
Qistina Aida Farisah
Dian Zayani
Khayla Izzah Damia



Wah, wah, wah.
Bukan main sedap lagi nama.
Actually banyak lagi.
Tapi, korang pandai3 la sendiri search.
Mintak tlg dgn incik google yea :P

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah