Friday, 26 October 2012

KANTOI KE BANG ???

Aku tengah dok sedap3 online, then ade sekor mamat ni mcm sakai na ganggu aku.
Aku pun layankan je la.
Konon3 dye na tunjuk nan aku yg dye tu tgh bahagia la sangat.

Then, aku pun rasa mcm bengang sebab aku 1000x bahagia dari dye.

PM aku semata3 na cakap yang dye da dapat anak.
Aku pun mula la interviu. HAHAHA. Saje na kepoh3.
Aku tanye bila kahwin ? Sebabnya aku ta dengar langsung cte pasal dye dah kahwin.
Dye cakap la 23 December 2011.

Then, aku kepoh lagi, tanye anak you sekarang umur berapa ??
Guess what dye punya answer
1 tahun 1/2 
WTF ???

I macam diam terkelu. Aku da la ta suka kt jantan sakai ni, terus aku trap dye dengan soalan, WIFE YOU TU PREGNANT BEFORE KAHWIN KE ???

Lame bebenor dye na bagi jawapan.
Last3 dye jawap BUNTING PELAMIN.

Then, i pun cakap la. Erk ? Bunting pelamin ? Kalau bunting pelamin, anak u baru sebulan kot rasanya :p
Sebab i ni pun tengah bunting pelamin.

TERUS DYE OFF.



Moral of the story, ko jangan cari pasal dgn aku sebab ko tau aku ta suka ko then ko na cari pasal. Sekarang, malu lah sendiri :P

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah