Wednesday, 31 October 2012

ENTRY TERAKHIR DI BULAN OCTOBER

Salam October.
Arini dah last day dalam October.
Baby pun dah 17 weeks da dalam perut.
Makin lama, makin besar dah perut ni kan :)

Alhamdullilah, follower dah makin meningkat.
Terima kasih kepada 600 follower yang setia follow belog buruk aku ni hah.
Semoga korang tetap follow aku sampai ke akhirnya.
Target next month na smpai ke 800 follower =,=

Bulan ni, diakhiri dengan penuh kedukaan.
Ta perlulah aku cerita apa dye, tapi apa yang perlu diketahui, memang ta elok lah nak dikongsi.
Just na bagitahu, sejauh mana rahsia tu kita pegang, confirm, satu hari nanti, mesti akan terbuka jugak. 
Even, apa yang kita buat tu ta salah, tapi at least kita patut share with others tentang apa yang telah terjadi, masalah yang kita hadapi semuanya. Kita perlu cerita supaya kita ta tanggung sendiri masalah tu, so, nanti tade lah, baru na sibuk3 cari jalan penyelesaian.

Bulan ni buat aku jadi kuat, jadi semakin tabah.
Aku semakin bijak dalam menjadi seorang isteri.
Kehidupan mengajar aku untuk menjadi lebih kenal dengan erti kehidupan.
Kehidupan mengajar aku selok belok liku-liku kehidupan yang baik dan jugak yang buruk.

Jadikan, segala apa yang berlaku sebagai pedoman, iktibar, dan juga pengalaman di masa hadapan.
Semoga, apa yang berlaku ini, menjadikan aku lebih berhati-hati di masa akan datang.
AMINNN ~~~

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah