Thursday, 25 October 2012

BABY DAH START TENDANG :)

Alahai, pagi3 dah open lappy and start menulis.
Ehem, ehem.
Mesty ada story hot kan ? Kalau ta, tade maknanya pagi3 aku na online ;)
Mcm ni ceritanya.
Pagi3 tadi, bangun na kejut incik suami g keje.
Aku plak memang arini rest day tapi banyak benda na buat.
So, kena bangun cpt jugak.

Tiba3 rasa membonjol je kat perut ni, dok pegang3.
Rasa mcm ade tendangan perlahan.
Then, rasa ta puas haty.
Dok letak je tangan kat situ.
Wah, rasa la, mcm degupan jantung.
Tapi, rasa jugak mcm baby tengah nangis then tendang3 mcm tu.

Yay, anak mummy da start aktif.
Seronok, seronok.
Ta sabar na tunggu dye tendang3 lagi ni :P

Nak tengok kaki anak mummy nnt bila tendang3 perut mummy mcm ni :)

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah