Friday, 28 September 2012

SUAMI AKU KAHWIN LAIN !!!! ENTRY BAHAYA NI

Salam Jumaat, Selamat Pagi semua.

Hari ini, aku mimpi teruk. Baru aku sedar, aku da 2 kali mimpi sebegini. Tapi, lepas bangun tidur tadi, baru aku sedar pasal mimpi tadi tu.

Aku mimpi suami aku kahwin 2. 

OMG !!! Kalau btol3 dye kahwin lain, mesty korang dapat bayangkan apa perasaan aku. Aku menangis time dalam mimpi tadi. Ta perlu aku cerita apa yang berlaku dalam mimpi tadi. Just the end, aku mintak cerai dari husband aku. Dalam mimpi tu yea !

Tapi, bangun tidur je tadi, aku terus google pasal mimpi yang aku alami tu. Yelah, aku takot jugak kalau sesuatu yang berlaku. Orang cakap, mimpi ni selalu terbalik. Kalau suami aku kahwin lain, means dye takkan buat mcm tu.

So, aku temui jugak jawapannya yang akhirnya membuatkan aku legaaaaaaaaaa ~~~~~~~~~


Alhamdullilah :)

Kalau btol lah maksud tafsir mimpi ni, aku memang rasa sangat gembira la. Terima kasih Ya Allah , sebab kurniakan aku rezeki yang ta terhingga. Aku pun da naik pangkat sekarang. So, one step move one. Ni semua rezeki baby dalam perut :)))

Allah beri aku kekuatan untuk meneruskan hidup yang aku tempuhi. Tuhan beri aku dugaan dan cabaran yang dye sndiri tau aku mampu untuk tempuhi. Terima kasih Tuhan sebab aku tau, ada hikmah yang berlaku di sebalik semua ni.

8 comments:

Ayu Idayu said...

Assalammualaikum.Hehe. Slmt.. Sy pun ada mimpi suami khawin lain. Dh lah suami jauh pg ksus. Ble bgtau die., die ktwa n kta mainan tdo je n mgkn da rezeki yg kt xtau... Amin...

Azuan Soleha said...

sy pon dh 2 kali mimpi suami kawin lain..teresak2 menangis..pastu cite kat dia, dia kate (mainan tdo..xdenyela nk kawen lain..tu la tdo xbasuh kaki..pndai ajr ank bce doa tdo..tp sndri xbace..)kalau btl tafsiran mimpi tu..Alhamdulillah..

Azuan Soleha said...

sy pon dh 2 kali mimpi suami kawin lain..teresak2 menangis..pastu cite kat dia, dia kate (mainan tdo..xdenyela nk kawen lain..tu la tdo xbasuh kaki..pndai ajr ank bce doa tdo..tp sndri xbace..)kalau btl tafsiran mimpi tu..Alhamdulillah..

Anonymous said...

X clear la sis.. apa mksd mimpi suami kahwin lsin.hihi

siti syamila said...

Aah tak clear...

siti syamila said...

Aah tak clear laa...

siti syamila said...

Aah tak clear...

marina omar said...

saya pun dah 4-5 kali mimpi suami kahwin lain... sedih sgt2... mimpi kali ni nampak muke bini ke-2 tu jelas sangat, sampai saya nak mintak cerai dlm mimpi tu la huhuhu.... tp tibe2 terbangun, oh lege & bersyukur sgt2, mimpi rupenye.... mungkin Allah tu nak suruh kite sentiasa hargai suami kite... =D

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah