Thursday, 13 September 2012

IPHONE 5 BUAT HATY MELETOPPPPP

Seperti mana yang kita tahu, IPhone 5 dah launch pagi tadi di US.

Harga dya lebih kurang sama dengan IPhone 4S. So, memang rugi lah kalau anda semua beli IPhone 4S sekarang sebab harga dah sama, benefit pulak makin banyak. kenapa tak tunggu ???

Btw, jom kita tengok sama - sama features IPhone 5 ni. Apa yang menarik sangat sampai orang ramai semua berebut - rebut nak beli :DDDDDDDDD



Btw, IPhone 5 hanya akan masuk Malaysia dalam bulan December. So, kalau ada seller yang dah jual, hati - hati yea. Sebab Malaysia belum launch. Nnt sia - sia je duit anda.

So, pikir la sendiri yea. Berbaloi ke ta beli ???

Terasa nak mintak hubby sponsored je untuk beli IPhone 5 ni. Dah mengidam ni. Nak jugak, na jugak :DDDDDDDDDDDDDD

2 comments:

Sholihah said...

hmm,, ade kedai yg dh stat jual iphone5.. hati meronta2 nak beli.. tp duk pikir, berbaloi ke tak beli iphone5 dr kedai2 tu... huhu :(

FITRYNA ◕‿◕ said...

Huhu. Da de yg jual la.
Tp sekarang samsung yang rasenya lagi best "D

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah