Monday, 4 June 2012

25 DAYS TO GO BEFORE MY WEDDING DAY

Good Morning people :)

Hey, dah lama rasanya aku ta update blog buruk aku ni hah.
Then, tu yang terasa nak update pagi3 buta ni hah.

Perghhh, haty ni je yang tahu dup dap macam mana.
Semua benda da settle, tapi kena check balik sebab nanti time last minute baru ingat ada lagi yang tak buat.

Dah tinggal 25 hari lagi, aku kan bertukar status dari SINGLE ke "MARRIED".

Ya Allah, semoga kau berkati hidup kami ni, semoga hubungan kami ni sampai ke akhirnya. Semoga kami sentiasa sabar dan tabah dalam menghadapi segala dugaan dan cabaran daripadamu. AMIN

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah