Thursday, 3 May 2012

BEN ASHAARI : MAY 2012


Hello everybody. 

Hari ni aku memang bersemangat sangat nak buat entry pasal BEN ASHAARI sebab aku nak jadi one of the blogger yang ade dalam listing beliau. Mengapa ? Sebab aku memang suka dekat abang Ben ni. Nasib baek la abg Ben ni dah kahwin. If tak aku memang usha - usha dah dye ni. Tau ke ta ??? Dah jadi pun bapak orang abang Ben ni.

Kenapa aku nak korang jangan pernah missed and follow blog abang Ben ? Sebab, blog dye memang best. Aku suka gaya penulisan dye semua. Oh, maybe korang semua tatau yang blog abang Ben dah menang banyak ANUGERAH. Mengalahkan artis tau ta.

So, jom kita VOTE Abang Ben. :)) KLIK - KLIK

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah