Monday, 7 May 2012

#7 [WEDDING] : PELAMIN

Selamat pagi semua.
Huhu. Kat sini hujan lebat giler. 
Kat tempat korang hujan ke tak ekh ?
Sib baik la arini aku cuti. If tak, memang malas mak nak bangun :)
Congrate untuk kawan - kawan aku yang dah kahwin.

Kat tempat keje aku ada sorang makcik ni nak kahwin.
Aku nak pegi tapiiii, maikhhh tempatnya memang jauh bah :D
Aku datang belah lelaki lah yea.

Btw, arini aku nak update pasal pelamin.
Aku punya tema purple.
So, aku nak pelamin aku color purple then baju aku color grey.

Korang rasa oke ke tak ekh :DDDDDDDD

Aku suka bola - bola yang atas tu je actually. 
Aku nanti nak suruh mak andam aku tu letak bola - bola tu :D

Pelamin ni simple. Apa yang aku suka ?
Suka kan part macam pelamin tu ade bumbung depan tuh, 
Dengan design yang atas tuh je :D

Terasa seperti di Korea je :)
Bunga dye memang chantek.

Ni simple sangat.
Sesuai sangat kalau aku nak buat pelamin nikah.

Tapi apapun, aku percaya dengan hasil kerja mak andam aku @ makcik aku sendiri.
Nanti aku update beliau punya koleksi yang memang superbbbbbbb :D

2 comments:

Nurrul said...

sekrang , macam2 dah jenis pelamin.. cantik betul..
geram aje ! :D

FITRYNA ◕‿◕ said...

Tau takpe.
Bila tengok kat sini, sana plak yang chantek :D

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah