Sunday, 6 May 2012

#6 [WEDDING] : VEIL & HIJAB PENGANTIN

Selamat tengah hari semua.

Hey, korang apa khabar ? Hopefully semua sihat sejahtera.
Aduhh, kat sini hujan lebat giler. Memang sedap nak membuta.
Tapi, aku plak terasa best kalau update blog.
Huhu, actually aku menunggu masa nak pegi kerja ni.
So, tanpa membuat apa - apa better aku update la apa yang aku rase patut :))))))

Pejam celik , pejam celik tinggal 54 hari je lagi untuk aku di akad nikahkah dengan buah haty.
Yawwwww, actually aku dah rase berdebar - debar yang teramat sangat ni :))))
Tuhan je tahu gelora di hati macam mana :D

Dalam tengah gelabah - gelabah ni, aku rase ade certain item yang aku rasa macam belum complete lagi untuk majlis aku nanti.
Salah satunya ialah viel pengantin.
Kusut, kusut memang kusut sebab aku rase tudung and veil ni memang perkara utama la.
Sebab, aku as a pengantin perempuan memang nak nampak chantek , menarik sampai orang tertarikkkk.
HAHAHAHA.

Aku da menggugel la. Dan ini hasilnya :




Actually banyak lagi gambar yang menarik. 
Tapi takkanlah aku nak masukkan semuanya dalam ni.
Betul tak ?????

So, kalau korang ada suggestion mane - mane online shop yang ade provide service ni, bgtahu la dekat aku yea.
Aku memang tengah mencari sangat ni.

Kadangkala aku terasa nak jadi gorgeous macam orang lain jugak kan
tahniah untuk scha and awal yang telah menjadi pasangan suami isteri Jumaat lepas. Semoga mereka berkekalan hingga ke anak cucu. AMIN ~~~~~~~

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah