Saturday, 19 May 2012

40 HARI SEBELUM HARI BAHAGIA, BF KU TELAH DIGANGGU !!!!!!!!

Selamat malam semua.

Sebenarnya aku nak update blog ni dua hari lepas tapi sebab aku tersangat lah busy, aku tak sempat nak update apa - apa. So, bila aku balik keje ni, aku terus update blog ni sebab aku tanak la korang terlepas story yang terhangat di pasaran ni kan.

Oke, btw, BF KESAYANGAN aku tuh telah diganggu.

The story begin :
Aritu , aku ikut la bf aku g tournament futsal. Dye bagi aku pegang segala macam barang dye termasuk IPhone dan nokia buruk dye tuh. Aku pun buat muka bodoh macam tade apa - apa.

Then, ibu aku datang amek aku jup, we all gerak pegi Taman Daya pegi fitting baju nikah aku. Baju tu dah siap, So aku memang teramat lah excited kan untuk mencuba. Bila dah sampai, owner tu still lom sampai so aku tunggu lah. Sedang aku tunggu, tiba - tiba aku tergerak nak menggodeh henpon buruk BF aku tuh. Aku pun belek - belek.

Tiba - tiba, aku tengok message. Banyak betul nama "EVY ATIKAH". Aku plak teruja nak baca. WTF, pelacur tu panggil BF aku sayang. Grrr, bila baca mesage semua, punyala saket aku punya haty ni.

Then, ini yang aku bagi dekat fb dye :D


Seriously, aku rasa sedeyh yang amat. Korang tengok daisypaith aku kat sebelah tu, tinggal bape hari je aku nak kahwin, tapi aku macam dah ta mampu dah nak lawan semua ni.

Kenapa awak mesty nak ganggu hak saya ? Awak kan chantek, pegilah kacau orang lain. Jangan saya punya. Awak tau tak saya sayangkan BF saya sepenuh jiwa ???


Ya Allah, kau berikanlah aku kekuatan untuk menempuhi segala dugaan yang kau berikan kepada ku ini. Semoga aku akan sentiasa tabah dan sabar dalam menempuhi segala dugaan yang kau turunkan. Semoga aku menjadi salah seorang umatmu yang bertaqwa kepadamu. AMIN ~~~


2 comments:

GreenSejukhati.com said...

salam..hai, waaaa nk kwin da ekk..congrats !! tp tulah kn..sedey teramat sedey klau bkal hubby kte kne kcau ngn pompuan yg xdek hati nie kan..mcm xdek laki lain..siyess, ble sy byngkn sy kt tmpt awk, sy da nangis daa.. hukk hukk :'(

Sofia Kim said...

Sabar Sis.. ini dugaan ja..

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah