Tuesday, 17 April 2012

INGIN TAHU PASANGAN ANDA TERUNA ATAU TIDAK??


Malam - malam update entry memang malas sangat.
Tapi, tiba - tiba rasa semangat bila nak update, nak ketengahkan entry ni.
Mesty korang semua teruja kan :)
HAHAHAHA.

Kaum Adam kat luar sane, siap sedia lah anda yea.
Jom kaum hawa kita tengok, apa beza lelaki teruna or dah hilang teruna.


9 Cara Untuk Mengesan Lelaki Teruna Ataupun Tidak

Lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita
Lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan
Lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja
Lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku
Lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya
Lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.
Lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasanganna
Lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan
Lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan

Sila ambil perhatian. Panduan di atas bukanlah 100% tepat dan jawapan yang paling tepat untuk mengetahui sama ada lelaki tersebut masih teruna ataupun tidak adalah jawapan yang jujur daripada mulutnya sendiri dan juga setelah anda bersama dengannya iaitu pada waktu malam pertama (untuk yang dah berkahwin sahaja ok!).

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah