Friday, 6 April 2012

#2 [WEDDING] : ITS 2 MONTHS TO GO

Hello semua kawan - kawan.

Korang semua dah sarapan pagi ke belum??? Jom makan sama - sama. Aku plak tengah busy buat preparation untuk wedding aku.

Dup dap dup dap rasa di hati ini. KENAPA?????? Sebab, tinggal 2 bulan ke aku nak tukar status ke isteri orang. HAHAHAHA. Teruja, yes memang sangat teruja sebab kawan - kawan aku semuanya dah married :)

Aku tengah survey kasut kahwin, then benda yang kecik - kecik macam goodies bag, baju, veil and etc. Aku macam dah pening dah nak buat apa sekarang ni. Sebab busy dengan kerja. Now, aku nak buat sedikit perubahan dekat blog aku ni.

Nak tau ape ???? Rajin - rajinkan lah diri semua untuk melawat blog buruk aku ni :)
Kalau sesiapa tau mana - mana online blog yang ada jual kasut wedding, please tinggalkan link kat blog aku yea :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah