Sunday, 29 April 2012

[10 THINGS] DAY ONE : 10 THINGS YOU WANT TO SAY TO ONE PERSON

Hello babes.

Let's check this out :))))))))))))

**1 : Awak, awak. Saia tatau macam mana saia boleh suka kat awak la 6 bulan yang lepas. Itu pun kena awak kat muka buku. 

**2 : Maaflah awak sebab selalu saia buat awak marah. Saia bukan sengaja. Tapi saia cuma mintak lebih perhatian tuh.

**3 : Thanks sangat sebab sudi amek kita pegi balik keje. Anta kita sana sini. Kita tanak anggap awak kita ni jadikan awak macam driver. Tapi kita na awak tau, kita ni memang nak awak tau kemana kita pergi selama ni. 

**4 : This is the best part, bila awak akan jadi suami kita lagi 61 hari jek lagi. Sabar yea bakal suami :)

**5 : Kalau lepas gaduh tu, bila saia ta call awak means saia minta awak pujuk la tu. So, awak paham - paham lah yea.

**6 : Terima kasih sebab awak sentiasa ada di sisi saia tak kira senang atau susah.

**7 : Awak dengan saia memang sehati sejiwa. Awak tau kenapa ? Sebab , kadang - kadang kita selalu nak buat benda yang sama even awak atau saia belum communicate antara satu sama lain.

**8 : Awak tadah je telinga awak dengar saia membebel even awak tau tu semua tade kena mengena nan saia.

**9 : Saia suka sikap awak yang sabar dengan kerenah saia yang bukan - bukan ni hah.

**10 : Saia nak awak tahu saia sayang awak sangat - sangat . Saia tatau mcm mana hidup saia tanpa awak disisi. Semoga, awak akan terus bersama saia hingga ke akhir hayat.


my dear : muhammad noor fitri :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah