Friday, 9 March 2012

TO DO LIST

Hey, hey. 
Selamat malam semua.
Saia sedang makan di Mc Donald sambil ditemani insan tercinta.

Just to share with others jerp.
Sekarang ni, aku jadi macam blur - blur je sket sebab macam dah tak tahu nak buat apa dah.
But, aku dah move step lah kan :)

Boleh tak aku dapatkan photographer yang memang superbbbbbb.
But, aku ada budget lah :]

HAHAHAHA.
Next week, aku nak pegi fitting baju, then cari barang hantaran.
A lot of things lah i've to settle within 3 months ni.
Kad kahwin pun tak buat lagi ni weyhhhhhhhhhhhhhhhh.

Yaw, makin lama makin mendebarkan.
Semoga semua berjalan dengan lancar.
psst; thanks to uncle and aunty yang sudi sponsor pelamin aku, make up, khemah and etc. Aku amat menghargai kalian semua :]

No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah