Monday, 5 March 2012

BRIDE TO BE

Ladies and gentlemen.
Beta nak buat announcement ni.
Aku akan menamatkan zaman bujang aku dalam masa 4 bulan lagi :)
Mesti korang semua terkejut kan.
HAHAHAHA.
Aku lagi lah terkejut sebab benda ni takde plan dari awal pun.
Secara tiba - tiba je oleh keluarga dan terutama incik buah hati.

Actually banyak gler preparation yang aku belum buat,
Satu ape pun aku ta plan lagi.
Kursus kahwin pun belum attend lagi.
Macam mana nak buat semua sekali sebab yang penting pun belum buat.

Glerkan :))))))))))))))))))))))))))))))))


2 comments:

★iela_kiera★ said...

tahniah-2 :)

Atie iskandar said...

wah! bestnya. tahniah yer :)

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah