Friday, 30 March 2012

#1 [WEDDDING] : PHOTOGRAPHER

Like everybody know, im getting married by this coming June 2012.

Okeyhhh , lagi 3 bulan je oke ? Lagi 3 bulan. So, preparation aku da buat dalam 50% kotttt :)
Tapi, yang paling best is, aku belum attend kursus kahwin pun lagi :)))))) HAHAHAHAHA .
Yang sunat - sunat semua aku dah settlekan. Yang WAJIB belum lagi .

Just nak share lah kan. Aku ni memang suka sharing benda - benda ni nan korang semua.
Yelah , pepatah pun ada cakap, SHARING IS CARING kan, kan, kan :)))
So, first skali aku nak share pasal PHOTOGRAPHER.

Aku amek PHOTOGRAPHER from DIVINO MOMENTO.
Memang superb lah kan orang cakap. Aku suka gambar - gambar yang they all publish :)
Cher tengok, cher tengok :DDDDDDDDDD






Helllllloooooo, SUPERBBBBB tak gambar yang doramg snap ni semua ??? 
Aku memang teruja when aku tengok pertama kali.
So, tanpa banyak bicara, aku hire they all untuk snap picture wedding aku nanti.

So, if koramg berminat, boleh click je kat nama tadi.
nanti korang deal dengan mereka.
They all semua memang nice sesangat lah :))))))))))))))))
Aku terasa ta sabar nak tengok muka aku yang chantek ni penuh kat dalam album. Memang aku ta bagi muka orang lain ada dalam tuh. HAHAHAHA
Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah