Friday, 30 March 2012

#1 [WEDDDING] : PHOTOGRAPHER

Like everybody know, im getting married by this coming June 2012.

Okeyhhh , lagi 3 bulan je oke ? Lagi 3 bulan. So, preparation aku da buat dalam 50% kotttt :)
Tapi, yang paling best is, aku belum attend kursus kahwin pun lagi :)))))) HAHAHAHAHA .
Yang sunat - sunat semua aku dah settlekan. Yang WAJIB belum lagi .

Just nak share lah kan. Aku ni memang suka sharing benda - benda ni nan korang semua.
Yelah , pepatah pun ada cakap, SHARING IS CARING kan, kan, kan :)))
So, first skali aku nak share pasal PHOTOGRAPHER.

Aku amek PHOTOGRAPHER from DIVINO MOMENTO.
Memang superb lah kan orang cakap. Aku suka gambar - gambar yang they all publish :)
Cher tengok, cher tengok :DDDDDDDDDD






Helllllloooooo, SUPERBBBBB tak gambar yang doramg snap ni semua ??? 
Aku memang teruja when aku tengok pertama kali.
So, tanpa banyak bicara, aku hire they all untuk snap picture wedding aku nanti.

So, if koramg berminat, boleh click je kat nama tadi.
nanti korang deal dengan mereka.
They all semua memang nice sesangat lah :))))))))))))))))
Aku terasa ta sabar nak tengok muka aku yang chantek ni penuh kat dalam album. Memang aku ta bagi muka orang lain ada dalam tuh. HAHAHAHA

Friday, 9 March 2012

SLEEPY

Feel sleepy today.
Haishhh, hari ini hari penuh kebahagiaan + kesengsaraan + kesedihan.
Who, Who, Who???










PEOPLE AROUND ME :]
















GOOD NIGHT <3<3<3

WHY, WHY, WHY

Buah haty selalu tanya,
"Baby, napa baby sayang ucuk??"

Why, Why and Why.

BECAUSE .....















YOU ARE MY FUTURE HUSBAND.

TO DO LIST

Hey, hey. 
Selamat malam semua.
Saia sedang makan di Mc Donald sambil ditemani insan tercinta.

Just to share with others jerp.
Sekarang ni, aku jadi macam blur - blur je sket sebab macam dah tak tahu nak buat apa dah.
But, aku dah move step lah kan :)

Boleh tak aku dapatkan photographer yang memang superbbbbbb.
But, aku ada budget lah :]

HAHAHAHA.
Next week, aku nak pegi fitting baju, then cari barang hantaran.
A lot of things lah i've to settle within 3 months ni.
Kad kahwin pun tak buat lagi ni weyhhhhhhhhhhhhhhhh.

Yaw, makin lama makin mendebarkan.
Semoga semua berjalan dengan lancar.
psst; thanks to uncle and aunty yang sudi sponsor pelamin aku, make up, khemah and etc. Aku amat menghargai kalian semua :]

Monday, 5 March 2012

BRIDE TO BE

Ladies and gentlemen.
Beta nak buat announcement ni.
Aku akan menamatkan zaman bujang aku dalam masa 4 bulan lagi :)
Mesti korang semua terkejut kan.
HAHAHAHA.
Aku lagi lah terkejut sebab benda ni takde plan dari awal pun.
Secara tiba - tiba je oleh keluarga dan terutama incik buah hati.

Actually banyak gler preparation yang aku belum buat,
Satu ape pun aku ta plan lagi.
Kursus kahwin pun belum attend lagi.
Macam mana nak buat semua sekali sebab yang penting pun belum buat.

Glerkan :))))))))))))))))))))))))))))))))


I'M BACK

Hello, hello and hello.
Serious, aku missed untuk berblog i mean , aku rindu untuk menulis :)
Sorry sebab macam dah lama aku membisu and menyepi.
Bukan apa, lappy problem , internet line problem , semua problem. So, ini semua membataskan aku untuk menulis lagi.

Sorry pada yang join contest, aku akan umumkan pemenang minggu ini jugak sebab baru boleh tengok sape yang join contest ni.
And then, prizes u all dapat by this month jugak sebab lepas umum winner aku akan antar editing and buat frame :)
Sorry sebab kena menunggu dengan lama yea semua.

Btw, aku nak update banyak and edit sket blog aku ni sebab aku na lagi chantek dan ada sesuatu kejutan untuk u all semua :)
Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah