Wednesday, 4 January 2012

WISHLIST FOR 2012

Hello 2012. Aku rase belum terlambat lagi kan aku nak wish HAPPY NEW YEAR to all ???

As usual, mestilah tahun baru ni semua nak baru yeaaa dakkkkkkk??? Baju baru, seluar baru, rumah baru, perabot baru, isteri baru, opssssssssss. Yang itu tak boleh. Okeyhhhhh.

Aku pun ada azam baru jugak ni. Meyh, aku nak share nan korang ape azam baru aku tahun ni. Hopefully, aku dapat lah kesemua azam - azam aku ni. Kali ni, aku nak bg  wishlist   untuk tahun 2012 dalam bentuk images. Malas nak tulis. Buat sakit tangan je type. 

Let's check it out :)))))))))))))))))

Okeyhhh, ready yea semua ..............

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA







**picture credit to google 

Okeyhhh. Picture yang last tuh korang pikir - pikir lah sendiri yea. HAHAHA. So, ni lah wishlist aku untuk tahun 2012. Aku kalau boleh ASAP nak semua benda ni on time. Tapi apakan daya, tiada budget yang mencukupi. So, HAPPY NEW YEAR ALL :))))
Sebelum ni semua azam tercapai sekerat jalan. Tahun ni kena make sure semua dapat dikecapi. Alangkah bahagianya hidup ini yea :)) 




No comments:

Newer Post Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah